Equip

PASQUAL I PRATS
Especialitzats en reformes en general, rehabilitacions de façanes, Comunitats de propietaris i tot tipus de treballs de paleteria. Amb més de 20 anys d’experiència.

INSTALEG
Especialitzats en tot tipus de instal•lacions i manteniments de llum, aigua, gas, calefacció, aire condicionat, domòtica, informàtica i energies alternatives, tant al particular com a l’obra nova o reforma.

ESPAI FUSTA
Empresa dedicada a la fusteria en general, mobiliari de cuina, portes, terres, fusteria exterior, etc. Artesans i amb més de 40 anys d’experiència.

ALUTERMICS
Especialistes en la carpintería d’alumini i Pvc amb més de 20 anys d’experiència.

PINTER 4
Pintura per interior i exterior, tant en obra nova com en rahabilitació.
Especialistes en tractaments de façanes i cobertes.
Pintura industrial i residencial: lacats, esmaltats, pintura plàstica, ignifugats, etc

OFICINA I ARXIU
Empresa especialitzada en projectes integrals per a equipaments, tot tipus de mobiliari i mampares per a oficines.

GIROENVANS
Especialitzats en tot tipus de sistemes amb guix laminat, com poden ser falsos sostres, envans, aïllaments acústics i tèrmics, per donar el màxim confort i qualitat als seus espais.

ROCWALL BY RUSTEY
Empresa especialitzada en materials naturals com PEDRA, PISSARRA, GRANIT i MARBRE, així com també en materials tecnològics com SILESTONE, DEKTON, COMPAC i NEOLITH.

SINTETIK CARPETS
Empresa especialitzada en revestiments de terres d’Alt Rendiment: fabriquem i instal·lem Moquetes, moqueta en passadissos, catifes personalitzades, terres vinílics luxury, laminats, etc

ROBERT PARERA SERRALLER
Empresa polivalent amb més de 30 anys d’experiència en el sector de la serralleria i de la forja. Treballem el ferro en diferents àmbits: serralleria, forja, inoxidable, xapa corten i automatisme en portes.

VEGRA
Especialitzats en la fabricació de tubs, xemeneies, conductes metàl.lics, silenciadors, calorifugats i tot tipus d’accessoris i treball del metall destinats a climatització, sortides de fum i ventilacions. També som distribuïdors de primeres marques en el camp de l’aïllament tèrmic, acústic i solucions constructives en sec.

CIS INFORMÀTICA
Serveis informàtics, telefonía fixe i mòbil, serveis al núvol (Cloud), instal.lacions,terminals punts de venta, Video-vigilància, Programes ERP-CRM, pàgines Web, Aula/sala telemàtica, manteniments en general.

JOAN TARIFA
Arquitecte tècnic adjunt.